С конкурс за рисунка в Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ – Елхово отбелязаха Световния ден против тормоза в училище


Днес, 2 март, по инициатива на Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМИ) – гр. Елхово и на Милена Славова – педагогически съветник в ПГ „Св. Климент Охридски“, във фоайето на училището бе поставен финалът на организирания конкурс за рисунка на тема „Да бъдем по-добри!“. Повод за събитието бе Световният ден против тормоза в училище („Ден на розовата фланелка“).

В конкурса участваха 10 рисунки – творения на ученици от гимназията, със съдействието на

ст. учител Генка Николова – преподавател по изобразително изкуство. Чрез разнообразни изобразителни техники, възпитаниците на училището се обединиха в общото послание към всички ученици: „Добротата и приятелството са по-силни и ще победят във всеки конфликт!“ Рисунките, изложени на табла във входното фоайе на училищната сграда, предизвикаха впечатляващ интерес у гимназистите.

По време на церемонията по награждаване на отличените ученици Директорът на гимназията, Йовка Драгоева, поздрави участниците и организаторите на конкурса за добре свършената работа.

Художниците от ПГ „Св. Климент Охридски“ получиха награди, осигурени от секретаря на МКБППМИ – Димитър Бъчваров.
Последно публикувано в Награди
Контакти

Email: highschool_elhovo@abv.bg
Адрес: обл. Ямбол
гр. Елхово 8700
ул. „Ангел Вълев“ 39

Телефони:

Директор: Йовка Драгоева
тел. 0478/ 88067

Касиер: тел. 0478/ 88068