УЧЕНИЦИТЕ ОТ ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ УСПЕШНО ФИНАЛИЗИРАХА ПОРЕДНАТА БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА

Публикувано в Новини на 11.02.2019 в 16:41 часа

Днес, 11 февруари  2019 година, учениците от ПГ  „Св.  Климент Охридски  преведоха 650 лева по дарителската сметка на нуждаещата се от продължително лечение – малката Виктория Неновска от гр. Враца.

В навечерието на Рождество Христово, средношколците проведоха благотворителен базар в центъра на Елхово. Няколко дни щандът беше отрупан с ръчно изработени от гимназистите картички, коледни играчки и сувенири, а жители и гости можаха  да откликнат  на хуманната дарителска кампания  под надслов: „Да помогнем на Вики!“.

Включването в благотворителната кауза се осъществи по инициатива на Ученическия парламент на гимназията, а като вдъхновени организатори се изявиха младежите от XI-А клас.

„Радвам се и Ви благодаря, че организирахте този базар, защото събраните средства са действен жест към болното дете и неговите родители. По този начин давате и ценен пример на цялото ни общество.“ – каза директорът на гимназията, г-жа Йовка Драгоева, поздравявайки учениците за успеха им в благородното начинание.
Последно публикувано в Новини
Контакти

Email: highschool_elhovo@abv.bg
Адрес: обл. Ямбол
гр. Елхово 8700
ул. „Ангел Вълев“ 39

Телефони:

Директор: Йовка Драгоева
тел. 0478/ 88067

Касиер: тел. 0478/ 88068