Дипломира се един прекрасен Випуск 2022 на ПГ „Св. Климент Охридски“ – Елхово

Публикувано в Новини на 21.06.2022 в 12:58 часа

Този понеделник, 20.06.2022 година, в кабинета по Български език и литература, зрелостниците на Профилирана гимназия „Св. Климент Охридски“ получиха дипломите си за завършено средно образование. Това значимо за дванайсетокласниците събитие бе споделено от Йовка Драгоева – директор на учебното заведение, гл.ас. доктор Златинка Георгиева и доц. д-р Иван Стоянов – от Философски факултет, катедра „Психология“ на Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, класни ръководители и учители.

Връчвайки дипломите, г-жа Драгоева  награди най-успешните и изявени ученици от випуска, а в обръщението си към всички абитуриенти тя акцентира върху факта, че успешно приключилият етап от живота на всеки един от тях е резултат от упорит труд и ги поздравява за много доброто представяне на държавните зрелостни изпити. „Вярваме, че сме подготвили достойни, мотивирани и отговорни личности, които ще допринесат със знанията и труда си за себеусъвършенстване и за развитието на България! Пожелавам със здраве и вдъхновение да обогатявате света и себе си извън училището! Запазете милите спомени от нашата гимназия, съхранете приятелствата, които продължават цял живот!“

Випуск 2022 е първият випуск с новата диплома за средно образование. В документа на тазгодишните млади хора са вписани окончателните оценки от изучаваните от тях предмети в 11 и 12-клас, както и оценките от матурите.

Честито Дипломиране, момичета и момчета от Випуск 2022!

* С атестат за зрелост в ръце, учениците позират за последни снимки с директора и със своите класни, които са намерили място в сърцето на всеки един от тях.
Последно публикувано в Новини
Контакти

Email: highschool_elhovo@abv.bg
Адрес: обл. Ямбол
гр. Елхово 8700
ул. „Ангел Вълев“ 39

Телефони:

Директор: Йовка Драгоева
тел. 0478/ 88067

Касиер: тел. 0478/ 88068